AFILIERE myloft.ro

Site-ul companiei noastre reprezinta o platforma unica, creata pentru a stoca baza de date a tuturor porumbeilor existenti in crecatoria ta(gestionarea lotului de reproductie-inrudiri dintre porumbei-trimitere email pedigree-imprimare pedigree intr-un sablon profesional etc.). Aceasta aplicatie a fost dezvoltata pentru toata lumea care doreste sa utilizeze un software de inalta performanta, pentru managementul crescatoriei sale.

Dupa inregistrare ca afiliat, echipa myloft.ro va verifica background-ul fiecarui nou membru inainte de a accepta ca el sa faca parte din echipa noastra(proprietarii de situri, bloguri etc. pot deveni reselleri myloft.ro).Fiecare utilizator va primi un link unic de inregistrare. Acest link este atasast contului tau si poate fi folosit fara limite. Poti utiliza acest link pentru a prezenta myloft.ro prietenilor si cunostintelor tale, precum si sa-l utilizezi pentru a semna in diferite forumuri publice, pentru publicarea de rapoarte despre plati in retelele sociale sau blog-uri...fie pe diferite situri de socializare columbofila etc.
Pentru a castiga chiar mai multi bani, in contul tau, vei gasi si codul de banner, pe care trebuie sa il incorporezi in pagina ta Web.
Fiecare utilizator nou inregistrat ca membru, prin link-ul de recomandare iti va aduce 15% din suma achitata pentru licenta, in momentul in care va finaliza comanda pentru produsul myloft.ro!

Exemplu: In cazul in care nou membru se inregistreaza prin link-ul tau unic de recomandare si ulterior va finaliza achizitionarea unei licente pentru un an in utilizarea myloft.ro, suma de 30 de euro, castigurile tau va fi de 15% din aceasta suma (4.5 EUR).
Fondurile vor fi trimise in contul tau prin serviciul Paypal, Western Union sau prin transfer bancar in contul indicat, de indata ce va ajunge la o suma minima de 50 de euro. Toate taxele privind realizarea transferului va fi sustinuta de tine!

Toleranta zero Spam

myloft.ro sprijina miscarea impotriva SPAM si blocheaza toate conturile de afiliere membrilor ale caror link-uri de recomandare vor fi utilizate in mesaje de tip SPAM.

Inregistreaza-te aici

Nume:*
Email:*
Telefon:*
Tara:*
Adresa:*
CAPTCHA:*