START CONCURS 7

 

UPDATE CONCURS 7:

IN URMA SESIZARII FACUTE DE CATRE DL.ADRIAN TOFAN CU PRIVIRE LA APLICAREA REGULAMENTULUI DE POSTARE LA INTREBARILE DIN CONCURS,SE ADEVERESTE FAPTUL CA ACESTA DIN URMA ESTE CASTIGATORUL PORUMBELULUI OFERIT IN CONCURSUL CU NR.7

NE CEREM MII DE SCUZE DLUI.GABI,INSA CASTIGATORUL DE DREPT,CONFORM REGULAMENTULUI DE POSTARE ESTE DL.TOFAN ADRIAN,ACESTA FIIND PRIMUL CARE A RASPUNS CORECT INTREBARILOR PRINTR-UN SINGUR COMMENT COMPLET LA INTREBARI.VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI NE CEREM SCUZE INCA ODATA PENTRU NEPLACERILE IVITE,MAI JOS,GASITI SI IMAGINEA CARE ATESTA CINE ESTE CASTIGATORUL DE DREPT AL CONCURSULUI CU NR.7:

ERROR

ECHIPA,myloft.ro

STOP CONCURS 7 !

CASTIGATORI CARE AU RASPUNS CORECT IN ACELASI TIMP SUNT:

DL.TOFAN ADRIAN SI DL.GABI.VOM PREGATI INCA O INTREBARE CARE VA FI POSTATA PE SITE LA ORA 17:00.PRIMUL DINTRE CEI DOI MAI SUS MENTIONATI,CARE VA RASPUNDE CORECT,CASTIGA PORUMBELUL.ASADAR,FITI PE FAZA ! CASTIGATORUL ESTE RUGAT SA TRANSMITA DATELE DE PRIMIRE A PORUMBELULUI PE ADRESA office@myloft.ro.LIVRAREA PORUMBEILOR SE VA FACE MAINE.

Descriere porumbel 2:

-frate bun cu loc 40 finala FCI Andrei Saguna OLR 2014

RO 0680096_2014 M-page-001

Raspundeti corect printr-un singur comment la urmatoarele 3 intrebari.Primul dintre voi care va raspunde corect va castiga unul din cei doi porumbei oferiti de catre dl.Iuga Dorin.Succes!

1.Cate locuri 1 ocupa fratii Janssen intre perioada 1945-1954 ?

2.In anul 2011,locul 1 in cadrul etapei finale a celebrului columbodrom Belgian Masters a fost castigat de catre chinezul SHAO TINGYUAN.Cum se numeste crescatorul de unde a fost achizitionat porumbelul castigator ?

3.Numiti numele castigatorului locului 1 pentru Romania,in cadrul etapei finale a columbodromului South Africa Million Dollar Race 2014.

Comments

  1. Sper sa nu te deranjeze acest lucru si sincer daca era situatia invers as fi fost total de acord sa nu ridic pretentii la premiu si nu as fi participat la intrebarea suplimentara! Iti multumesc pentru intelegere!

 1. Felicitari Castigatorilor!!!!! Felicitari Organizatorilor deoarece ne dau aceasta sansa!!Multumesc echipei Myloft si Dl.Iuga Dorin!

  1. Teoretic este un singur castigator, deoarece regulamentul mai sus mentionat spune ca raspunsurile trebuie trimise intr-un singur mesaj si nu scrie nimic de completari ! Asa ar fi corect si moral!

 2. 1.154locuri 1
  2.Marc Pollin
  3.Balkanic Fair-Play Loft locul 12 cu porumbelul Prestige King3 Bibi & Liviu Stefanescu

 3. Raspunsuri pt concurs :
  1-in perioada de 1945-1954 jratii janssen au ocupat nu mai putin de 154 de locuri 1.
  2-crescatorul de unde a fost achizitionat porumbelul castigator in columbodromul Belgian Masters este Marc Pollin
  3-castigatorului locului 1 pentru Romania,in cadrul etapei finale a columbodromului South Africa Million Dollar Race 2014.este ocupantul locului 9 apartinand tem Florea-Dinu

 4. 1.138 locuri 1
  2.Marc Pollin
  3.Balkanic Fair-Play Loft locul 12 cu porumbelul Prestige King3 Bibi & Liviu Stefanescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>