Month – April 2015

myloft.ro ® , devine MARCA INREGISTRATA ®

myloft.ro_osim_orda

myloft.ro ® ,devine MARCA INREGISTRATA in Romania,in segmentul utilizatorilor columbofili de software,pentru gestionare crescatorie de porumbei si generare arbore genealogic (pedigree).

myloft.ro devine MARCA INREGISTRATA ®‎ in Romania,in cadrul segmentului de utilizatori pentru care serviciile/produsele acestei marci au fost atribuite,fiind protejata OSIM si ORDA.

De curand,myloft.ro a fost inscrisa la OSIM (Oficiul de Stat de Inventii si Marci),ca si marca inregistrata ® si notorie (marca cunoscuta la data depunerii unei cereri de inregistrare marca,in cadrul segmentului de public vizat pentru serviciile sau produsele carora se aplica marca),precum si ORDA (Oficiul Roman Drepturi Autor),ca si software de gestionare crescatorie porumbei precum si generator arbore genealogic (pedigree).

Inregistrarea unei marci la OSIM, este protejata de legea 84/1998 si confera titularului sau,dreptul EXCLUSIV de utilizare asupra ei si a serviciilor/produselor pentru care a fost inregistrata,precum si dreptul de a solicita interzicerea utilizarii de catre alte persoane fizice/juridice a unui un semn asemanator/identic cu marca sau cu serviciile/produsele atribuite acesteia.

Inregistrarea unui produs software la ORDA,este protejata de legea 8/1996 si ofera siguranta impotriva copierii/reproducerii/raspandirii neautorizate de orice fel.Prin prezenta lege,protectia programelor de calculator include orice expresie a unui program,fie in cod sursa sau cod obiect.