Month – February 2015

Ghinionistul

falcon

Foarte de curand (ieri seara) , am primit un mail in care mi se relata o “poveste cu ghinion” a unui membru al grupului facebook Presa Columbofila…va invit sa citim impreuna si totodata va avertizez in acelasi timp a avea grija la ceea ce postati… pentru a nu ajunge si voi “vedete” la STIRILE PROTV de la ora 17:00 :)

“D-ale columbofililor plictisiti si numai,..
Februarie, cu ghinion sau nu pentru unii, cu nerabdare pentru altii pregatindu-se pentru V-Day, deja rosul dragostei imi incetosa retina iar coarda sentimentala suferea din ce in ce mai mult, insa asta nu pentru mult timp cand intrand pe un grup columbofil observ ceva interesant.
In mod normal nu frecventez aceste grupuri insa..…trecem peste si vad o postare, eram déjà relaxat gandidu-ma ca voi vedea un nou crescator din generatia tanara insa nu apuc sa iau soricelul de pe play si aud ,, tu’ti mortii unde-i 74-ul meu’’ ?! . 
Initial, m-am gandit ca este vorba despre vreo noua apartie in lumea mondena, vreun monden din Banat care s-a urinat in ape tulburi sau altul de prin Muntenia ce si-a daramat casa sa-si faca living, dar de unde ?!
Stau si analizez observ cu stupoane ca acel film era unul cu final fericit pentru ei, zic ei pentru ca nu stiu daca-s columbofili insa cert este ca reusesira sa prinda pe ,,sfantul’’ care dupa invocarea tuturor mortilor se pare ca era vinovatul pentru ,,rosia’’ si ,,74-ul’’, D-zeu stie cine mai era vinovat doar cineva trebuia sa plateasca si primul venit, primul servit.
Din zgomotul produs de teama imi dau seama imediat ca este vorba despre un fallconis pellegrinul, care acum incerca sa-si i-a zborul spre inaltul cerului insa fara sanse de reusite datorita ,,cipului’’ cei atarna greu la picior. Intr-un final banuim toti ce s-a intamplat, barbatia si-a intrat in actiune cu tehnici miselesti caracterizate perioadei
post-decembriste.
Filmuletul uplodat pe grup, acum incepe nebunia cu pareri pro si contra, unul mai ca altul ,,taie-l’’, ,,da-I drumul’’, un limbaj necivilizat insa ,pana cand un coleg admin le taie creaca stergand tot….linistea se lasa pe grup insa nu si pe chaturi unde mortii si toti sfiintii stateau la loc de cinste.
Trecu o zi si uite ca intr-un moment de plicitiseala, de parca eram un pensionar ce-si astepta pensia de veteran hoppa si ,,my bro’’, nimeni altul decat EL.
Eu eram departe ca un maraton national in ,,Tara lu’ Putin’, insa el incearca sa-mi aminteasca de acea postare desi cu greu isi poate stapanii rasul si amuzamentul, initial
m-am gandit ca cel prins in ,,cip’’ era de fapt rosia dar dupa naparlire isi schimbare culoarea ca un red-recesive, dar de unde ?!….cel cu pricina facea senzatie la stirile de la ora 17:00 si nu altfel decat cu un titlu mare si colorat de parca amintea de rosie, TANARUL CE SE LAUDA CU UN SOIM PRINS PE INTERNET A FOST ARESTAT DE POLITIA MUNICIPIULUI…
Stau si ma gandesc, parca ametit putin asemenea Susterului din nuvela lui Fanus Neagu ,, bai frate da militia asta iti face treaba nu gluma, nu iarta nici blondele nici braconierii…’’ ca sa vezi, noi in timp ce facem arestari in lant ,Polonia isi cumpara elicoptere si drone de 33 miliarde euro, ce oamenii si aia.
Acum lasand gluma la o parte si intregul text care este evident un pamflet si asemanarea personajelor este pur intamplatoare, bine exceptie facand ,,my bro’’, rapitoarele au devenit o problema din ce in ce mai mare in tara noastra , nu de putine ori campioni au cazut prada acestora.
Este clar ca ecosistemul e plecat d-acasa si n-are toate ,,pasaricile’’ la cap, insa astfel de postari nu sunt normale mai ales ca aceste rapitoarele sunt protejate prin lege …insa cine are nevoie de palpitatii si cine are prea multa liniste poate incerca senzatii tari insa totusi cu rugamintea ca aceste postari sa nu mai existe pe acest blog.”