Month – December 2014

START CONCURS 8

STOP CONCURS 8 ! Castigator este utilizatorul facebook cu numele Honest Race Oneloftrace.Felicitari!

Adauga cati mai multi membri (DOAR columbofili) in grupul facebook Presa Columbofila (https://www.facebook.com/groups/1601583483403549/?fref=ts),iar myloft.ro te premiaza.Cel care adauga cei mai multi membri columbofili in acest grup,pana la data de 04.01.2015 ora 18:00,va castiga 2 cutii de electroliti,1 drojdie de bere si 5 plicuri de Adenocoli Mix Dac Pharma (adminisrat in simptomatologia virusului adenocoli).Conditiile de participare sunt de minim 100 de membri adaugati in grup.Castigatorul va fi anuntat in decursul zilei de duminica.Succes tuturor!

ATENTIE!!!Toti membrii adaugati vor fi verificati!Adaugarea de membri care nu sunt columbofili sau membri care nu au tangente cu sportul columbofil,duce la descalificarea din concurs a celui care i-a adaugat.Orice contestatie cu privire la acest lucru,este binevenita in decurs de maxim 30 minute de la ora finalizarii concursului.

Super licitatie Casaert-Senechal,acum pe site-ul pipa.be

BE11-9065429O super licitatie Casaert-Senechal se desfasoara chiar in acest moment pe site-ul pipa.be (vezi licitatia aici).
Desi licitatia a inceput abia acum 2 zile,celebrul zburator Nikolaas (1 Nat. Ace great MD old birds KBDB ’13),a ajuns la incredibila suma de 144.000 euro.Sa asistam oare la un nou record in materie de suma platita pe un porumbel? Vom vedea pe data de 21 decembrie,cand se va incheia aceasta licitatie.

START CONCURS 7

 

UPDATE CONCURS 7:

IN URMA SESIZARII FACUTE DE CATRE DL.ADRIAN TOFAN CU PRIVIRE LA APLICAREA REGULAMENTULUI DE POSTARE LA INTREBARILE DIN CONCURS,SE ADEVERESTE FAPTUL CA ACESTA DIN URMA ESTE CASTIGATORUL PORUMBELULUI OFERIT IN CONCURSUL CU NR.7

NE CEREM MII DE SCUZE DLUI.GABI,INSA CASTIGATORUL DE DREPT,CONFORM REGULAMENTULUI DE POSTARE ESTE DL.TOFAN ADRIAN,ACESTA FIIND PRIMUL CARE A RASPUNS CORECT INTREBARILOR PRINTR-UN SINGUR COMMENT COMPLET LA INTREBARI.VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE SI NE CEREM SCUZE INCA ODATA PENTRU NEPLACERILE IVITE,MAI JOS,GASITI SI IMAGINEA CARE ATESTA CINE ESTE CASTIGATORUL DE DREPT AL CONCURSULUI CU NR.7:

ERROR

ECHIPA,myloft.ro

STOP CONCURS 7 !

CASTIGATORI CARE AU RASPUNS CORECT IN ACELASI TIMP SUNT:

DL.TOFAN ADRIAN SI DL.GABI.VOM PREGATI INCA O INTREBARE CARE VA FI POSTATA PE SITE LA ORA 17:00.PRIMUL DINTRE CEI DOI MAI SUS MENTIONATI,CARE VA RASPUNDE CORECT,CASTIGA PORUMBELUL.ASADAR,FITI PE FAZA ! CASTIGATORUL ESTE RUGAT SA TRANSMITA DATELE DE PRIMIRE A PORUMBELULUI PE ADRESA office@myloft.ro.LIVRAREA PORUMBEILOR SE VA FACE MAINE.

Descriere porumbel 2:

-frate bun cu loc 40 finala FCI Andrei Saguna OLR 2014

RO 0680096_2014 M-page-001

Raspundeti corect printr-un singur comment la urmatoarele 3 intrebari.Primul dintre voi care va raspunde corect va castiga unul din cei doi porumbei oferiti de catre dl.Iuga Dorin.Succes!

1.Cate locuri 1 ocupa fratii Janssen intre perioada 1945-1954 ?

2.In anul 2011,locul 1 in cadrul etapei finale a celebrului columbodrom Belgian Masters a fost castigat de catre chinezul SHAO TINGYUAN.Cum se numeste crescatorul de unde a fost achizitionat porumbelul castigator ?

3.Numiti numele castigatorului locului 1 pentru Romania,in cadrul etapei finale a columbodromului South Africa Million Dollar Race 2014.

START CONCURS 6

STOP CONCURS 6:

CASTIGATOR ZAVOIANU TIBERIUS.FELICITARI DIN NOU !!!

Descriere porumbel 1:

-fiu din loc 1 semifinala columbodrom FCI Blacksea OLR 2013

-frate bun cu loc 27 finala columbodrom FCI Blacksea OLR 2014

RO 0680087_2014 M-page-001

Raspundeti corect printr-un singur comment la urmatoarele 3 intrebari.Primul dintre voi care va raspunde corect va castiga unul din cei doi porumbei oferiti de catre dl.Iuga Dorin.Succes!

1.Cum se numeste celebra companie care a dovedit ca porumbel Locco (vandut in China contra sumei de 175000 euro),al crescatorului Johan Van Damme a fost steril inca de la eclozare?

2.Care este numele crescatorului castigator al locului 1 International si al medaliei de aur la categoria Viteza (Sprint) in cadrul olimpiadei de la Nitra 2013 ?

3.Care este temperatura corporala normala a unui porumbel sanatos ?

Concurs 6 si 7

myloft.ro organizeaza 2 concursuri de tip BLITZ (neanuntat…de aceea,cei interesati trebuie sa fie atenti) in perioada 1-2 decembrie 2014.Concursul v-a fi postat pe site-ul nostru (poate participa orice membru columbofil,indiferent de federatie) si va consta in 3 intrebari adresate celor interesati de premii.Primul care raspunde corect celor 3 intrebari va fi castigatorul unuia dintre porumbeii oferiti in acest concurs.Asadar…2 concursuri,cate un porumbel pentru fiecare castigator.Raspunsurile la intrebari le asteptam ca si comment la postare.Porumbeii oferiti apartin d-lui Iuga Dorin,un concurent foarte bun si constant,atat in campionatul national FCPR cat si pe columbodroamele din tara,castigand anul acesta si titlul de loc 2 National Campionatul Columbodroamelor din Romania,organizat de catre FNCPR.

Succes tuturor si multumim d-lui Iuga Dorin pentru sprijinul acordat.